Vår glass görs på naturliga råvaror av högsta kvalitet. Vi använder inga konstgjorda smaker eller färgämnen.
Den perfekta glassen handlar inte bara om råvarornas kvalitet utan även om hantverket. Kunskapen om hur man får fram de olika råvarornas smak bäst kommer av mångårig erfarenhet.
Mjölk & gräddbasen är ägg och nötfri. Dock kan det finnas spår av ägg och nötter. Vissa smaker innehåller även ägg. Fråga alltid expediten då vi varierar de olika smakerna och recepten.
Sorbeten är fri från mjölk, grädde, ägg och nötter och därför även vegansk. Men även här kan det finnas spår av ovanstående råvaror.
Tillverkning
Vår gelato och vår sorbet tillverkas i vår egen glassbar i små satser. Glassen som serveras i vår glassbar är ofta tillverkad samma dag eller dagen före.
Råvarorna förbereds och blandas för hand med övriga ingredienser och blir sedan till gelato och sorbet i vår glassmaskin.
Våra smaker
Vårt utbud av smaker varierar. Vissa smaker har vi alltid, andra tillverkar vi endast när det är rätt säsong för råvarorna. Nedan ser du ett utbud av våra vanligaste smaker.
Bacio
Basilika/lime
Blodapelsin
Blåbär/lime
Caramel
Cassata Siciliana
Choklad
Citron
Jordgubb
Hallon
Hasselnöt
Lakrits
Mandel
Mango
Mörk choklad
Oreo
Passionsfrukt
Pistage
Stracciatella
Tiramisu
Vanilj
Gelatotårta
Våra glasstårtor görs av vår egen gelato och sorbet samt dekoreras enligt önskemål. Välj själv vilka smaker som önskas.
1.2 L för ca 6 personer 2.4 L för ca 12 personer
Förvara glasstårtan i frysen. Ta fram den 5-15 minuter före servering, beroende på frystemperaturen.
Använd en vass kniv för att skära bitarna. För extra fina bitar, rengör kniven efter varje bit.
Visserligen är vi mest kända för vår glass, men prova gärna våra hemlagade Italienska kakor också. Hur som helst så använder vi cookies för att skapa besöksstatistik och vid köp i butiken sparar vi personuppgifter för att kunna hantera köpet. Du måste godkänna detta för att fortsätta använda webbsidan.